БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И МОНТАЖ
5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

Гаранционен и извънгаранционен сервиз

ОТЛИЧНО ОБСЛУЖВАНЕ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ПРИЛОЖЕНИЯ НА ЙОНИЗИРАНАТА ВОДА

ВОДА ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ

Готвене и детоксикация

В Япония йонизираната алкална вода е известна още и c премахване на махмурлук поради отличните свойства на хидратация. Йонизираната алкална вода подпомага процеса на детоксикация. Тя естествено подобрява вкуса на храната, така че няма да се наложи да използвате много подправки.

премахване на петна

Срещу болка и против петната

Йонизираната алкална вода води до неутрализиране възпалението на мускулите и намаляване на окисляването на организма.
Може да използвате силно алкална Chanson вода за отстраняване на мазнини и петна по дрехите, чиниите, пода, килимите и др.

козметична вода

Грижа за кожата и косата

Йонизираната кисела вода Chanson действа като изцяло естествени тоник, афтършейв и за отстраняване на грим. Може да забележите, че кожата ви е по-стегната, имате по-малко линии и се намалява появата на пори. Също така е ефективна при ухапвания от насекоми, изгаряния и обриви.

дезинфекция

Дезинфекция и външни рани

Силно киселата вода Chanson е екологично чиста и противоалергична алтернатива на токсичните почистващи препарати. Може да  използвате вода Chanson със силно киселинно рН при изгаряния, порязвания и ожулвания, за да се ускори процеса на оздравяване.

вода за деца

Филтрирана вода за деца и за прием на лекарства

Препоръчително е децата да пият само филтрирана вода с рН 7.0, докато са между 3-5 годишна възраст. Също се препоръчва да не се пие йонизирана алкална вода с лекарства, тъй като микроклъстерните молекули могат да намалят времето за освобождаване на таблетките и така те да бъдат абсорбирани от тялото по-бързо, отколкото е необходимо.

вода за лекарства

СВОЙСТВА НА ЙОНИЗИРАНАТА ВОДА

Ползи от пиенето на алкална вода.

Алкалната вода помага да се алкализира тялото. Това е особено важно за хората, които консумират кисели храни, като преработени храни, млечни продукти, захар и червено месо. Някои изследвания показват, че можете да живеете по-дълго с алкална вода. Едно проучване, Centenarian Project в Окинава, установи, че хората от Окинава, Япония, които обикновено живеят до 100 години - пият алкална вода с рН 10,0!
Пиенето на алкална вода също помага за хидратиране на тялото, за яснотата на ума и за подобряване състоянието на имунната система.

Йонизирана вода против болести

Лекарите и изследователите препоръчват алкалната йонизирана вода да се използва за пиене, за чай, за кафе, също за готвене и почистване на храни, и за лекуване на махмурлук. Въз основа на японските медицински изследвания алкалната вода се използва за лечение на хронични заболявания като стомашна болка, запек, диария, диабет, хипертензия и осигурява по-добро здравословно състояние. Алкалната вода също може да намали масивните свободни радикали в нашето тяло и в крайна сметка да бъде потенциална заплаха за образуване на ракови клетки.

Какво е ORP на водата?

В света, който ни заобикаля, има непрекъснат обмен на електрони, който се осъществява между вещества във въздуха, на земята, във водата и в тялото ни. Това явление е известно като йонен обмен. В стремежа си да достигнат състояние на стабилност, веществата, в които липсват електрони, отчаяно търсят електрони навсякъде: те са ​​окислители. Веществата, които имат излишък от електрони, могат да ги дарят: те са ​​редуциращи агенти или антиокислителни агенти.

 

Какво е рН?

Водородният показател (pH) е измерител за киселинността или алкалността на даден воден разтвор. Представлява отрицателен десетичен логаритъм от концентрацията на водородните катиони (H+), изразена в молове на литър. Ако се промени една единица рН, това десетократно изменя концентрацията на водородни йони. Чрез концентрацията на H+ се определя химичният характер на даден разтвор.

Как функционира йонизаторът?

Водата първо се филтрира. След това пречистената вода влиза в електродната вана, за да раздели водните йони на две групи: алкална и кисела. Калций, магнезий, натрий, калий и други минерали отиват към отрицателно заредената алкална вода (OH-) след електролизата. От друга страна, сярната киселина и сярата остават при положително заредената кисела вода.

Премахване на пестициди, микроби и бактерии с кисела вода.

Кухнята е благоприятно място за растежа и възпроизвеждането на микроби и бактерии, ако не се почиства добре. Силно киселата вода може да се използва за стерилизиране на микроби и бактерии по плота и кухненските принадлежности.
Измийте зеленчуците и плодовете с кисела вода, която може да отстрани микробите, бактериите и пестицидите и да върне естествения им вкус и цвят.

Предимства на йонизаторите

Изследователите са установили, че алкалната вода е антиоксидантна, предотвратява стареенето и благоприятства функционалността на стомаха и червата. Причината, поради която пием алкална вода, е не само изискването да е чиста водата, но и защото е полезна за здравето на нашето тяло. Тази вода лекува много хронични заболявания, лошо храносмилане и симптоми на киселинен рефлукс.

УРЕДИ ЗА ЙОНИЗИРАНА ВОДА

Chanson Miracle MAX Royale PJ-7000

Цена: 4500 лв.

 

Chanson Revolution PL-A902

Цена: 3200 лв.

Chanson Miracle Max Plus йонизатор

Chanson Miracle Max Plus

 

Цена: 2980 лв.

Chanson Eden PL-302B

 

Цена: 2300 лв.

Цена за PJ-6000: 115 лв.

Цена за PJ-7000: 127 лв.

контейнер за дълбоко почистване на йонизатор

Безплатен контейнер за дълбоко почистване на йонизатор Miracle Max Royale PJ-7000