йонизатори за вода Chanson

Употреба на йонизаторите Chanson

Уредите Chanson могат да се използват както в домакинството, така и в ресторанти и кафенета. А също така и в медицината за лечение на редица заболявания. Те произвеждат най-добрата питейна вода с микроклъстерна структура, с отрицателно ORP и високо pH.

Предимства

Chanson йонизаторите ви спестяват пари, използвайки по-малко енергия, отколкото която и да е друга марка. Те Chanson правят някои от най-високите и най-ниски нива на pH в сравнение с всяка друга машина за вода на пазара при пълен дебит на водата и без химически добавки. Chanson предлага най-дълготрайните и най-компактните йонизатори в света - до 60% по-малки от конкуренцията! Всички йонизатори се проверяват по 29 показателя от девет различни инспектори преди да напуснат завода.

Chanson Miracle Max Plus йонизатор
chanson йонизатори за алкална вода

Качество

Йонизаторите Chanson притежават CE маркировката за безопасност и съотвествие с изискванията на европейския пазар. Одобрени са от BPA организацията и се произвеждат от материали несъдържащи олово, кадмий, живак и желязо. Тайванските йонизатори за вода Chanson са официално регистрирани като медицинско изделие в Италия.