Chanson Water Co разработва общи водоизточници за семейства и домакинства от 1979 г. насам. От проектирането до сглобяването и качествения контрол Chanson успя да създаде висококачествени продукти, които да отговарят на настоящите нужди на пазара. Също така със силен R & D екип и 6 Sigma производствени практики Chanson може непрекъснато да подобрява и създава висококачествени продукти с ефективност.

Екипът за научноизследователска и развойна дейност непрекъснато разработва иновации и изнася нови продукти на пазара, за да се уверят, че потребителите се възползват от най-новите технологии за вода за най-добри резултати.

С повече от 30 години производствен опит  Chanson Water са уверени, че ще бъдат една от водещите световни марки във водната индустрия през следващите години. Тяхната цел е да допринесат за по-здравословен начин на живот чрез водата, която пием.

обслужване

Отлично обслужване на клиенти

Chanson вярва, че ще предизвика удовлетворението на всички видове клиенти. Предоставяйки насоки, обучение и успешни маркетингови методи, всеки от партньорите на компанията се грижи внимателно за удовлетворяването на нуждите на хората. Chanson следи дали партньорите осигуряват отлично обслужване на клиентите.

образование

Oбразование

Образованието и обучението са много важни за семейството на Chanson. Те вярват в постоянното актуализиране и усвояване на нови технологии за подобряване не само на техните продукти, но и на производствените им процеси. Със силен екип за научноизследователска и развойна дейност постоянно усъвършенстват и подобрявт методите си чрез доказани средства.

дейност

Съвместна дейност

Всеки служител, клиент и потребител на Chanson е част от голямо семейство. Със силна работа в екип те вярват, че могат да постигнат повече заедно. Освен това партньорите им също се възползват от  тяхната научноизследователска и развойна дейност, търговска сила и екип от обучители. Работим заедно, за да можем да донесем най-добрата вода на хората, които се нуждаят от нея.

История на компанията

2009/12
Chanson Miracle, Violet и EDEN получават сертификат CE

2009/11
VS-70 и Angel получават CE сертификация

2009
Създаване на единствен по рода си продукт, наречен Fuzzy електронен кран за свързване с Р.О. система, която привлича вниманието на други компании.

2008/12
Първата фабрика, която произвежда 3 етапа ултра-филтърни пречистватели за вода със собствен патент.

2008/11
Произведени са второ поколение йонизатори за вода, които са забележителни с хубав случай.

2008/8
Задействана е процедура за  прилагането на CE и UL.

2008/7
Стават член на WQA.

2008/3
Президентът г-н Ляо решава да създаде отдела за износ, за да отвори пазара в чужбина, освен този в Тайван.

2007/4
Получават 12 забележителни патента за дизайн на йонизатори за вода.

2007/2
VS-70 спечелва сертификат за продукт с добър дизайн.

2005/8
Създава се първият воден йонизатор за под плота.

2005/7
Получават международната сертификация по NSF ISO 9001: 2000.

2005/3
Отворен е клон на фирмата в Шанхай. Прилагат 2 патента на продуктите.

2004/10
Първият модел йонизатора за вода с  функция за говорене.

2004/7
Получават 8 забележителни патента за дизайн на йонизатори за вода.

2004/6
Завършете целта за отваряне на 13 клона от север до юг от Тайван.

2004/4
Изготвят LCD крана за вода за йонизатора за под плота.

2003/8
Създаден е първият собствен душ-филтър BF007.

2002/9
Създаден е професионален екип, който специализира в извършването на изследвания и поддръжка на качеството. Сътрудничество с RT-Mart и Carrefour и над 300 дистрибутори в Тайван.

2001/7
Изцяло нов продукт с измиващ се Р.О. резервоар и керамични филтри е създаден и получава първия патент.

2000/7
Chanson Cо LTD е основана и е ангажирана в производството на йонизатори и продукти за пречистване на вода.

1999/1
Поради негативния ефект на конкуренцията и ефекта от ниската печалба напускат полето на електроуредите. Главният изпълнителен директор - г-н Ляо решава да премине към бизнеса за здравословна чиста вода.

1998/5
Създава се първият прост тип йонизатор за вода.

1995/7
Самообучение за цифровите алкални R.O. системи и също така създаване на сътрудничество с друга компания за създаване на йонизатор за вода с платина, получена с нано-технология.

1994/1
Първият йонизатор, който се намира на пазара на големите търговски центрове, се превръща във водеща марка за пречистване на вода с 20 милиона долара годишен оборот.

1992/8
Самообучение за създаване на уред за стерилизиране на плодове и пускането му същата година.

1985/4
Йонизаторите за вода се внасят от Япония и се продават добре на местно ниво. Президентът г-н Ляо започва да проучва всички видове водно оборудване за домашна употреба и се ангажира с извършване на изследвания в областта на йонизаторите за вода.

1979/7
Bai-Yin Со LTD е основана, ангажирана в извършване на продажбите на едро и на дребно на продуктите Hom, основните уреди са телевизор, хладилник, климатик и филтърна система за вода.