Външно оздравяване

Използвайте вода Chanson със силно киселинно рН при изгаряния, порязвания и ожулвания, за да се ускори процеса на оздравяване. Също така е ефективна срещу врастнали нокти и косми, акне, малки отворени рани, очни и ушни инфекции, суха напукана кожа или кожни язви, и екземи.

Натурално почистване & дезинфекция

Силно киселата вода Chanson е екологично чиста и противоалергична алтернатива на токсичните почистващи препарати. Тя е тройно тествана в лаборатории и е проверено, че унищожава до 70 % бактериите E-coli и стафилококи при контакт с тях от всички водоизточници. Тя дезинфекцира плочки, плотове и стъкло и е ефективен дезинфектант за вашите кухненски прибори, ножове и дъски за рязане.

Устна хигиена

Силно йонизирана кисела вода Chanson е ефективен дезинфектант за четка за зъби и може да замени вашата скъпа вода за уста на алкохолна основа. Ако имате някакви малки проблеми в устата, като възпаление на венците, херпеси, или болки в гърлото, може да се изплаквате с нея, докато симптомите отшумят.

Грижа за домашни любимци

Опитайте да измиете вашия домашен любимец със силно кисела Chanson вода, за да се намали миризмата им и да се подобри блясъка на козината. Можете също така да пръскате килимите и тъканите, за да се премахнат миризмите и петната от домашните любимци.