Грижа за кожата

Чрез поддържане на рН на кожата в нейното естествено леко кисело ниво от 5.5, се контролира появата на акне и се забавя появата на признаци на стареене като линии и бръчки. Йонизираната кисела вода Chanson действа като изцяло естествени тоник, афтършейв и за отстраняване на грим. Добавете малко вода в бутилка спрей и я съхранете в аптечката. Киселата вода е годна за около три месеца. Може да забележите, че кожата ви е по-стегната, имате по-малко линии и се намалява появата на пори. Също така е ефективна при ухапвания от насекоми, изгаряния и други обриви.

Грижа за косата

Повечето шампоани на пазара имат много по-високи нива на рН от естественото ниво на скалпа, да не говорим, че съдържат сулфати и други химикали, които могат да причинят пърхот, дисбаланс и намаляване на естествения блясък. Опитайте се да използвате йонизирана кисела вода Chanson вместо шампоан или като последно изплакване на косата след всеки душ, за да се балансира нивото на рН.

Градинарство

Правилното киселинно ниво на вода също може да подпомогне сеитбата и кълняемостта и може да се използва вместо промишлени пестициди в земеделските стопанства. Идеалното рН, необходимо за различни растения, зеленчуци и дървета може да варира, така че не забравяйте да проучите предварително.