Лек за махмурлук

В Япония йонизираната алкална вода е известна още и за премахване на махмурлук поради отличните свойства на хидратация. Може също така да се намали риска от получаване на махмурлук при пиене на чаша йонизирана алкална вода между всяка чаша алкохол, разреждане на вино или ликьор с такава вода или с помощта на кубчета лед, направени от нея, за да се компенсира киселинността. Ние също така препоръчваме да се пие чаша или две от йонизираната алкална вода преди лягане след употреба на алкохол и при ставане на следващата сутрин, тъй като алкохолът причинява дехидратация.

Поддържа цялостното благосъстояние

Йонизираната алкална вода е по-гладка и по-лека благодарение на своята микроклъстърна структура, която позволява да се пие ежедневно без ограничение, без чувство за подуване или подгизналост. Да бъдете напълно хидратирани е едно от най-добрите неща, които можете да направите за тялото си, тъй като това е необходимо за всички основни функции на организма, а ние губим около два литра вода на ден. Много често срещани заболявания като липса на енергия, главоболие и болки от глад всъщност са признаци на дехидратация.

Детоксикиращ ефект

Йонизираната алкална вода също помага в процеса на детоксикация. Поради по-малкия размер на клъстера тя е в състояние да проникне в нашите клетки по-дълбоко, отколкото обикновената вода. Дори и тези на сурова хранителна вегетарианска диета, живеещи в селските райони натрупват токсини ежедневно и могат да се възползват от детоксикиращия ефект на Chanson йонизираната алкална вода.

Антиоксидантни свойства

Йонизираната алкална вода има подобен на антиоксидант ефект, което се дължи на отрицателния й йонен заряд и следователно може ефективно да улавя свободните радикали, които се стремят да разрушат нашите клетки.

рН 9.0

Готвене & Обработка на храна

Йонизираната алкална вода естествено подобрява вкуса на храната, така че няма да се наложи да използвате много масло и подправки. Опитайте да накиснете месо или риба в йонизираната алкална вода преди готвене, за да омекне и да се убият бактериите. Това прави ориза, супите и яхниите по-вкусни. Също така водата завира бързо, което намалява времето за готвене с около 25%.

Приготвяне на напитки

Нужни са ви само половината чаени листа или кафе, за да приготвите тези популярни напитки, като използвате йонизирана алкална вода Chanson. Не само това, но йонизацията изсмуква аромата толкова ефективно, че дори не трябва да загрявате водата за приготвяне на чая! Опитайте да я смесите с алкохол или с любимия ви сок, за да компенсирате тяхната естествена киселинност. Можете дори да направите ледени кубчета с йонизираната алкална вода, която предотвратява махмурлука, когато се добави към алкохолни напитки.

рН 8.5

Начинаещи

Тези, които за пръв път пият йонизирана алкална вода трябва да започнат на това ниво през първите няколко седмици на употреба и след това бавно да увеличат до 9,5 рН. Това се дължи на факта, че при повечето хора в началото тялото им е силно окислено и ще изпитат детоксикиращия ефект на водата, който ще бъде по-поносим и по-малко шокиращ за организма, ако започнат от по-ниско ниво.

Домашни любимци

Това също е препоръчителното ниво за пиене за домашни любимци, които също могат да изпитат ползите за здравето от йонизираната алкална вода.

Растения и цветя

Животът на отрязаните растения и цветя може да бъде удължен и в някои случаи, когато се полеят с малко йонизирана алкална вода.

Продукция

Нефилтрираната чешмяна вода никога не трябва да се използва за измиване на продукция, тъй като хлорът в нея се абсорбира лесно от плодовете и зеленчуците. Ние препоръчваме за десет минути да се накисват в йонизирана алкална вода с рН 8-8.5. Ако е по-силно от това ще се намали нивото на ORP на продукта. Вкусът на вашата продукция също ще се подобри и ще се удължи срокът на годност.