water for health

Функцията на йонизатора за вода е да разделя водата на две електролитни форми: алкална и кисела. И двете имат своя собствена уникална употреба.

Алкална йонизирана вода:
Спред лекарите и изследователитеалкалната йонизирана вода може да се използва за пиене, за чай, кафе, за готвене и почистване на храни, а също и за лечение на махмурлук. Въз основа на японските медицински изследвания алкалната вода се използва за лечение на хронични заболявания като стомашна болка, запек, диария, диабет, хипертензия и осигурява по-добро здравословно състояние. Алкалната вода също може да намали масивните свободни радикали в нашето тяло и в крайна сметка да бъде потенциална заплаха за образуване на ракови клетки.

Кисела йонизирана вода:
Киселата йонизирана вода е различна от обикновените дезинфектанти. Те има висока способност за стерилизация, но също така показва силна токсичност поради високия остатъчен хлор. С киселата вода стерилизацията става за кратко време. Тя няма остатъчни химикали, които са вредни за хората или водят до замърсяване на околната среда. Тясъщо така е одобрен като безопасна за хора и животни от FDA и EPA в Съединените щати.

Водата има тясна връзка с жизнените дейности на нашата планета, от ранното използване на различните видове естествени водни ресурси като речните води, подпочвените води, дъждовната вода до използването на обработена вода. Водата намира различни приложения в нашето ежедневие освен за пиене. Тя е нещо без което не можем да живеем. Йонизираната вода е нормална вода. С електро зареждане, ние сме в състояние да превръщаме водата от нашия водоизточник в жива. Йонизираната вода се зарежда с електрически ток, водещ всички добри минерали до алкалност и подобрява качествата на обикновената вода.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *