молекула на водата

Chanson алкалната вода има много малка молекулна структура.
Размерът на клъстера на молекулата на водата се измерва в Hz. По-малките Hz на водата са по-лесни за абсорбиране от тялото на човека. Следователно, това е добре за вашия метаболизъм.

Йонизираната вода е наречена клъстерна вода или микро-клъстерна вода, поради малката си молекулна група. Размерът на клъстера се измерва с помощта на ядрен0-магнитен резонанс. В сравнение с типичната вода, чиито клъстери се групират по 10 и повече в една молекула, клъстерите на йонизираната водна молекула се групират по 6, като по този начин размерите са намалени. Ето защо йонизираната вода е много по-ефективна от обикновената.

Йонизираната вода има по-малко повърхностно напрежение и може да проникне в дехидратираните телесни тъкани много по-ефективно. Повечето от нашите клетки се обновяват и старите мъртви клетки стават киселинни отпадъци. Всички имат киселинни отпадъци в тялото си, но то може да изхвърли някои от тях чрез урината и изпотяването. А другите се превръщат в твърди отпадъци, като холестерол, мастни киселини, камъни в бъбреците и т.н. Те се натрупват някъде в нашето тяло.

Тoва натрупване на неразпределени кисели отпадъци в нашето тяло ускорява процеса на стареене и заболяване също както начина на живот, като недостатъчно сън, силен стрес, хранене с много храни-боклуци, пиене на алкохол, пушене и др.
Колкото повече киселинни отпадъци има в нашето тяло, толкова по-голяма възможност има от болест или ускорено стареене. Пиенето на малка молекула алкална вода помага на организма срещу киселинните отпадъци и улеснява тялото да се справи с тях. Алкалната вода не е лекарство за лечение болести, но ако се консумира редовно, тя намалява киселиността, което позволява естествено подобряване на здравето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *